Malmö – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för match i Hockeyallsvenskan och Skånederby mellan Malmö och Rögle.

Malmö föll med 5-3 borta mot Timrå nu senast och det finns verkligen frågetecken runt deras form. De har förlorat fem av deras tio senaste vilket är en kraftig försämring jämfört med tidigare under säsongen. Inte ens hemma i deras egen borg har de lyckats under denna period, de har förlorat tre av deras fem senaste hemmamatcherna.

Rögle har däremot en uppåtgående trend just nu. De slog serietvåan Västerås med 5-4 efter straffar nu senast och har vunnit tre raka och fem av de sex senaste. Däremot är de betydligt svagare på bortaplan. De har vunnit sju raka hemmamatcher men bara en av de sju senaste bortamatcherna.

Hela 16 av Malmös 23 hemmamatcher den här säsongen har gått över 4,5 mål. Malmös senaste match hade som sagt åtta mål och deras sju senaste matcher har snittat hela 6,71 mål. För Rögle blev det hela nio mål i deras senaste match och deras sju senaste matcher har snittat 6,42 mål per match. Ser vi till inbördes möten blev det som sagt 4-3 nu senast och sex av de sju senaste matcherna mellan lagen har gått över 4,5 mål. Jag väljer att spela över 4.5 mål i matchen.

  • Match: Malmö – Rögle
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 1.75 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 16/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar