Rögle – Björklöven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rögle kan ta femte raka segern på hemmaplan, streckkonkurrenten Björklöven gästar Lindab Arena. Rögle gjorde många bra saker senast och jag tror att de kommer se till att bygga vidare på sin fina svit. Rögle har påbörjat en bra svit på hemmaplan med fyra raka som de givetvis hoppas förlänga. De gjorde många bra saker i matchen hemma senast och ska se till att bygga vidare på det samt inte ta så många utvisningar som i matchen mot Asplöven. Lägger de energin på rätt saker ute på isen och ägna mer tid åt att anfalla än att försvara sig, tror jag de kommer ta fler vinster framöver.

Rögle parkerar på en tolfte plats i tabellen inför måndagens möte. Senaste matchen mot Asplöven gav tre poäng, men också ett kvitto på att laget har förtvivlat svårt att hålla sig borta från utvisningsbåset. Björklöven ligger på plats 13 i tabellen med nio poäng på de första elva matcherna, två färre än Rögle. De har haft lite samma start som RBK hade i SHL ifjol – många uddamålsförluster där de har varit med i matchen, men ändå hamnat på förlorarsidan. Det är ett klassiskt och anrikt lag som är tillbaka i allsvenskan och det kommer att bli tufft. För Björklövens del blev det senast ytterligare en förlust med uddamålet. Den här gången var det Troja som vann med ett mål. Av media rapporteringen kan man se att det började som vanligt med ett övertag för det andra laget men att man sedan kämpar sig in i matchen väl, men har inte orken att få med sig några poäng. Nu har man parkerat i botten och ikväll när man möter bottenkolkegan Rögle och ska man se till trenden blir det förlust med uddamålet. Det kanske är så enkelt att man inte räcker till och så har man lite väl mycket skador. Det har säkert försvunnit för många unga hungriga spelare under den ekonomiska kris man haft. Spelare som numera finns både i Skellefteå och i MoDo.

Rögle bör ha en fördel av att ha en extra dags vila, men det finns inga lätta matcher i denna serien och det gäller för delas del att leta efter sitt max för att ha chansen att vinna. Coacherna fortsätter med samma formationer som senast mot Asplöven. Enda skillnaden är att en av Niklas Hansson och Tobias Törnkvist får ta den sista reservplatsen efter att ha varit iväg med J20 på bortaplan i fredags. Rögle har endast gjort små justeringar under säsongen, och så kommer det nog att vara med tanke på konkurrensen i laget. Tre poäng mot Björklöven ikväll innebär ett visst andrum inför turnén mot Djurgården, Västerås och Södertälje.

De senaste 5 matcherna (hemma/borta):
Rögle har vunnit 4/6 matcher på hemmaplan.
Björklöven har förlorat 4/6 matcher på bortaplan.

Läget i Rögle:
Eric Martinsson och Viktor Lindgren är skadade.
Rögle ställer upp med samma lag som senast.

Läget i Björklöven:
Björklöven saknar Oscar Molin, Lucas Sandström, Karl-Johan Lundström och Andrew Raycroft.

  • Match: Rögle – Björklöven
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar