Frölunda – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda innehar fjärdeplatsen i svenska hockeyligan. Som hemmalag kommer de troligtvis sätta fart framåt tidigt i kvällens drabbning. Med tanke på att deras form är god, bortsett från förlusten borta mot Brynäs senast, är självförtroendet säkert så starkt för tillfället att göteborgarna tänker kriga för att ta samtliga poäng. Inför hemmapubliken är Frölunda säkert extra taggade att besegra deras största rival.

Färjestad har vaknat till liv igen under de senaste veckorna, efter att under december månad befunnit sig i någon slags dvala. Helt plötsligt är det vägvinnande offensiva spelet från säsongsinledningen åter tillbaka och då blir Färjestad tunga på ett sätt som få andra lag i serien är. I kvällens match tror jag dock laget kommer få svårt att stoppa hemmalaget inför ett fullsatt, exploderande Scandinavium.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ betway.

  • Match: Frölunda – Färjestad
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,90 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar