Frölunda – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Frölunda är regerande mästare och toppar tabellen. Det är inte vidare förvånande med tanke på spelartruppen, men det är ändå starkt att koppla ett så pass tydligt grepp. Med tanke på att Frölunda sett rakt igenom hyperstarka ut på hemmaplan den här säsongen, borde nog laget ses som favoriter.

Färjestad har under senaste månaden harvat omkring och blandat fina insatser med rena bottennapp, något som gjort det svårt att koppla ett grepp i tabellen. Just nu ligger hela SHL-tabellen väldigt jämn, vilket gör att varje match kan innebära ett rejält hopp i tabellen.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ betsson.

  • Match: Frölunda – Färjestad
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar