Djurgården – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Djurgården hamnade på tiondeplatsen i grundserien. Stockholmarna slutspurtade på ett fenomenalt sätt och vann de sju avslutande matcherna, vilket innebär att de nu fått den här chansen att spela slutspel. Senast blev det förlust i det första mötet av åttondelsfinalen mot Färjestad (4-1). I den matchen såg Djurgården knappast ut som ett lag att vinna SM-guldet.

Färjestad slutade på sjundeplatsen i SHL. Även dem avslutade grunserien starkt. Laget hade till och med kunnat bli en del av topp sex, om de inte förlorat den avslutande matchen mot HV71. Innan dess hade fyra raka vunnits. Av de fem inbördes matcherna det här spelåret mellan lagen, har Färjestad vunnit samtliga. Även de två i Stockholm. Laget har ett mentalt övertag.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,72 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Färjestad
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar