Färjestad – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter ett kort uppehåll för Champions Hockey League är nu SHL tillbaka och under torsdagen tar Djurgården emot Färjestad hemma på Hovet och här hittar ni vårt speltips till matchen. Både Djurgården och Färjestad hade matcher i CHL under tisdagen. Djurgården krossade PSG Zlin på hemmaplan med hela 8-0 och Färjestad slog Vålerenga Oslo med 4-1. Hemma i SHL har båda lagen två segrar och två förluster efter fyra omgångar. För Djurgården har hemmaplan varit otroligt avgörande. Om vi räknar in CHL har Djurgården vunnit samtliga fem tävlingsmatcher på hemmaplan den här säsongen och förlorat fyra av fyra bortamatcher.

Färjestad har samtidigt förlorat båda hemmamatcherna i SHL och vunnit båda på bortaplan. Nu senast slog man Växjö med 4-3 efter straffar. Den tuffa bortasegern kom efter att de förlorat med hela 2-6 hemma mot Modo. Laget studsade med andra ord tillbaka på rätt sätt och stod för en riktigt bra match borta mot Växjö. Färjestad är som sagt obesegrade på bortaplan den här säsongen och även förra säsongen var bortaspelet nyckeln till deras framgång. De var bara SHL:s åttonde bästa hemmalag men fjärde bästa bortalag då de bara lämnade tio av grundseriens 27 bortamatcher utan poäng.

Känslan är samtidigt att Djurgården fått med sig fler poäng än vad de egentligen borde haft. Förutom matchen mot krislaget Leksand har man förlorat skotten i alla tre matcher med totalt 98-57. Det blir svårt att vinna matchen på längre sikt när man låter motståndarna kontrollera spelet så mycket.

Jag kommer därför testa Färjestad moneyline vilket betyder att jag vinner oavsett om Färjestads seger kommer under ordinarie speltid eller efter förlängning/straffar.

  • Match: Färjestad – Djurgården
  • Speltips: Färjestad inkl förlängning/straffar
  • Odds: 1,80 @ bwin
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 26/9, 19.00

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar