Färjestad – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad har verkligen imponerat under sista tiden. Värmlänningarna har plockat tre raka segrar och dessutom mäktat med 14 mål framåt. När Färjestad hittar den typen av medvind, är dem intressanta att följa. Känslan är att Färjestad, sakteliga steppar upp inför vad som kommer senare under vårkanten. Inför SM-slutspelet, får hemmalaget ses som en liten outsider till favoriterna Växjö Lakers.

Linköping hittas på sjundeplats med en ganska dålig form i dagsläget. Gästerna har en kanske tillfällig svacka som resulterade i sex insläppta mål hemma mot HV71 senast. Nu släpps det in lite för många mål och när även Karlskrona, ett rätt lamslaget bottenlag, lyckas göra två mål på Linköping är det ändå en indikation på att det släpps in lite för lätta mål. Färjestads chanser att göra över tre mål, är goda.

Jag spelar på Färjestad över 2,5 mål till 1,80 @ betway.

  • Match: Färjestad – Linköping
  • Speltips: Färjestad Ö 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar