Linköping – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

SHL bjuder på flera spännande matcher under torsdagen. Här har vi tittat närmare och analyserat mötet mellan de bittra rivalerna Linköping och HV71. När de möttes i september blev det hela tio mål, kan det bli något liknande den här gången?

HV71 har fått en strålande inledning på säsongen. Efter 16 spelade omgångar toppar man serien och har spelat in tio poäng mer än torsdagens motståndare Linköping. Men deras största styrka är hemma i Kinnarps Arena där de tagit 23 av 24 möjliga poäng. På bortaplan har de ”bara” tagit elva av 24 poäng. Men de svaga resultaten på bortaplan var under inledningen av säsongen. Just nu har de fyra raka bortasegrar även om en av dem var efter förlängning. Bland annat slog de Skellefteå med 4-1 uppe i Skellefteå Kraft Arena nyligen. Hemmalaget Linköping förlorade borta mot Luleå nu senaste efter straffar. Ser vi över de fem senaste omgångarna har de tre förluster och två segrar. Men på hemmaplan har de vunnit två raka matcher med 5-0 respektive 3-0.

Säsongens första möte mellan lagen var en match utöver det vanliga. Linköping hade ledningen med 4-1 men förlorade tillslut efter att HV71 gjort fem raka mål. Det är även historiskt ett möte som brukar bjuda på en hel del mål. Hela 13 av de 14 senaste tävlingsmatcherna mellan lagen har gått över 4,5 mål. Förra säsongen blev det i snitt 6,8 mål när lagen spelade mot varandra. Ser vi till lagens senaste matcher mot övriga lag i SHL har fyra av de fem senaste matcherna både för Linköping och HV71 gått över 4,5 mål. Jag väljer att spela över 4,5 mål till oddset 1,66 men det finns även över 5,5 för den som vill få upp oddset till 2,3.

  • Match: Linköping – HV71
  • Spel: Över 4.5 Mål
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar