HV71 – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 slutade på åttondeplatsen i SHL. Detta innebär att smålänningarna kommer spela åttondelsfinal mot Linköping. Hemmalaget har blandat och gett under sista tiden, därav tabellplaceringen. Inför ikväll har klubben fördelen av att få spela på hemmaplan och det går inte heller blunda för det favoritskap som HV71 sitter på inför matchen. Laget känns snäppet bättre än gästerna inför denna matchserie.

Linköping slutade på niondeplatsen och under säsongen har östgötarna sett sämre ut än på väldigt länge. LHC såg direkt svaga ut under säsongsavslutningen och trots att det möjligen går att skylla på att laget inte riktigt hade något att spela för, är det trots allt ett tydligt tecken på att allting inte riktigt är på plats där. Två vinster på de elva avslutande matcherna är i alla fall ingenting som skrämmer just nu.

Jag spelar på raka ettan till 2,14 @ NordicBet.

  • Match: HV71 – Linköping
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 2,14 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar