HV71 – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Linköping vann med 3-2 nu senast och har genom deras två raka segrar vänt på ett 2-1-underläge i matcher till ett 3-2 övertag. De har dessutom en eventuell sjunde avgörande match på hemmaplan vilket i vanliga fall är en enorm trygghet men i den här serien har faktiskt bortalaget vunnit två av fem matcher. Dock ska man komma ihåg att allt kan hända i slutspel och stort publiktryck kan vara till fördel.

Senast lagen möttes i Jönköping vann gästande LHC med 4-2 efter ett mål i tom bur precis i slutet. Förutom just den matchen har de övriga fyra matcherna vunnits med uddamålet, samtliga med slutresultatet 3-2.

Jag håller HV71 som favoriter här i kvartsfinal sex, får en känsla av att de kommer tvinga fram en sjunde och avgörande match i Saab Arena. Fullsatt Kinnarps Arena och ett jäkla drag ska säkerligen lyfta smålänningarna. Jag tror dock det blir jämt och väljer att spela HV71 Draw No Bet till 1,73 @ Expekt.

  • Match: HV71 – Linköping
  • Spel: HV71 (DnB)
  • Odds: 1,73 @ Expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18.30, 23/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar