HV71 – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hett Smålandserby väntar i SHL och här kommer det att smälla. Båda lagen förlorade den första matchen efter straffar och vill givetvis göra en bättre match i kväll. HV har haft svårt mot Växjö sedan dom gick upp i högsta serien. Det beror nog mycket på att Växjö har allt att vinna i dessa matcher mot ett HV som betraktas som ett bättre lag och lite storebror i Småland. Lakers har ju spelat i SHL i två säsonger och är inne på sin tredje säsong. Detta har resulterat i att de båda Smålandslagen inte har så mycket historik. Det brukar dock bli en del känslor både bland spelarna och även från supporters under dessa matcher. Det är alltid lite mer än en seriematch när Hv71 står för motståndet och kanske kan derbyt växa historiskt av matchhändelser redan ikväll?

Ikvällens match gäller det för Lakers del att klara av HVs enorma hemma press i början av matchen. Det gäller att vara ödmjuka och ha tålamod. Att klara av de första 15 minuterna i första perioden blir nog nyckeln för att ha chansen att stå emot HV71 och ta initiativet i matchen. Även fast Växjö har värvat bra så är HV71 ett starkare lag. Hemmalaget kommer säkert gå ut hårt i inledningen av matchen och jag tror att Växjö får svårt att stå emot. Bortalaget saknar några viktiga spelare, lagkapten Markussen är inte med och inte heller backarna Welch och Augustin. Nu vill HV71 visa var skåpet ska stå i Småland och i Kinnarps Arena ska man ha en bra chans att vinna under ordinarie tid.

  • Match: HV71 – Växjö Lakers
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 1.75 @ Svenska Spel
  • Insats: 50 kr
  • Spelstopp: 16/9, 18:59

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar