Växjö Lakers – HV71

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Växjö har nu kommit igång ordentligt. Laget tog sin fjärde raka seger när Rögle besegrades efter straffar i den förra omgången. Segrarna har inneburit att Växjö är med och spelar för att nå direktplatserna till kvartsfinalspel. Just nu befinner sig Växjö Lakers på en sjunde plats med sjuttioåtta poäng efter fyrtioåtta omgångar. Det är nu bara två poäng upp till sexan Djurgården och tre till femman Färjestad. På sistone börjar även hemmaspelet fungera bättre och Växjö har nu tagit poäng i fyra raka hemmamatcher, varav tre segrar. Mål är något som också faller inne i Vida Arena. En målskillnad på 74-71 ger ett målsnitt på 6,04 mål och femton av dom tjugofyra matcherna har slutat över 5,5 mål.

HV71 var ju på gång att drabba in sig i striden för direktplatserna till kvartsfinalerna. Men istället kom förlusten hemma mot Karlskrona 1-4 och därefter ville det sig inte. Med tre förluster på dom fyra senast möjliga har tåget gått för topp sex och nu får laget istället rikta in sig på åttonde platsen i tabellen. Just nu ligger HV71 nia med sjuttioen poäng efter fyrtioåtta omgångar. Fallet för HV71 blir lagets bortaspel. Det är inte alls speciellt bra och försvarsspelet på bortais fungerar ytterst sällan som det är tänkt. Laget har släppt in sjuttiotre mål på bortais och det är sjätte flest av alla bortalag och målskillnaden 52-73 ger ett målsnitt på 5,43.

Mitt spel blir över 5,5 mål till 2,15 @ Nordicbet.

  • Match: Växjö – HV71
  • Speltips: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,15 @ Nordicbet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 1/3, 19,00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar