HV71 – Växjö Lakers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 inledde säsongen mycket starkt och placerar sig för tillfället på sjätteplatsen i SHL. Bakgrunden till att laget tillhör toppstriden, beror naturligtvis till största delen på målproduktionen. 48 mål på 13 matcher, innebär ett snitt på 4 mål per match. Oerhört imponerande.

Växjö inledde säsongen starkt, i vanlig ordning och placerar sig på sjundeplatsen och i dagens match har Lakers chansen att knappa in på slutspelslagen vid seger. En tydlig trend mellan de här lagen är de målrika matcherna, när de drabbar samman. Säsongens första möte mellan lagen slutade till exempelvis med en 4-3-seger till Växjö.

Jag spelar på HV71 över 2,5 mål inklusive förlängning till 1,85 @ betway.

  • Match: HV71 – Växjö Lakers
  • Speltips: HV71 över 2,5 mål inkl. ÖT
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 11/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar