Växjö – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 tog sin fjärde raka seger när laget besegrade Frölunda med 3-1 i lördags. Nyförvärvet Jere Karalahti gjorde succé direkt med tre assist och Jere visade prov på både spelskicklighet, tuffhet och var viktig för segern. HV71 kommer till spel med fyra raka vinster. På bortaplan har HV71 vunnit två av deras fem senaste bortamatcher men båda segrarna har kommit efter straffar mot Leksand och Modo.

Växjö Lakers kommer senast från förlust i matchen mot Skellefteå AIK och kommer till spel med förlust i de tre senaste matchern, men det har varit täta matcher. Förlust med 2-1 efter förlängning mot Frölunda, förlust med 1-0 borta mot Djurgården och nu senast då förlust 2-0 borta mot Skellefteå. Mot Skellefteå hade man även en kvitteringspuck som tveksamt dömdes bort samt skott i stolpen i slutet när de pressade rejält. Växjö vann säsongens första möte på hemmaplan med 2-0 men de föll sedan borta mot HV71 nu i mitten av oktober med 6-3.

Ser vi längre tillbaka har faktiskt hemmalaget vunnit nio av de tio senaste matcherna mellan lagen. Men den matchen som bortalaget vann spelades var just i Växjö för nästan exakt ett år sedan, då vann HV71 med 6-1. Med tanke på andelen bortamatcher som går till förlängning för HV71 och att hemmalaget brukar dra det längsta strået, anser jag att ett spel på Växjö som matchvinnare inklusive eventuell övertid eller straffar är ett vinnande spel.

  • Match: Växjö – HV71
  • Spel: Växjö inkl. ÖT/straffar
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar