Linköping – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda fick med sig en poäng mot Luleå efter att ha spottat upp sig rejält i den tredje perioden. På torsdag åker laget till Linköping för att få med sig alla poängen hem. Om man summerar mötena med Växjö och Luleå, så har Frölunda gjort en hel match där laget inte presterar som man har blivit bortskämd med. Den tredje perioden mot Växjö och de två första perioderna mot Luleå är laget inte nöjda med. Trots detta har man sju raka matcher där man har tagit poäng men med när det är tre poäng för vinst kan det gå fort. På plussidan finns det trots allt, självförtroendet som gör att det aldrig blir någon panik, laget håller fast vid sin spelidé och trots att det kärvar in i mellan handlar det fortfarande om puck-kontroll och att vara det lag som styr spelet. Frölunda vittnar dessutom om karaktär, då man lyckades vända ett 0-2 underläge mot försvarsstarka Luleå. Frölunda verkar också ha de små avgörande marginalerna med sig, flera slumpmål har det blivit på sistone. Frölunda jobbar väldigt mycket med att de ska vara konsekventa över tid och i sitt agerande, vilket leder till att de i princip alltid är med i matcherna.

Med ett antal förluster i bagaget är poängbehovet stort för Linköping och man hoppas naturligtvis att trenden kan brytas mot Frölunda. Linköping var i ledning två gånger om i senaste matchen mot Växjö Lakers, men förlorade matchen med 4-5 efter overtime. Linköping inkasserade alltså en ny förlust när Växjös Alexander Johansson slog in 5-4 i förlängningen senast. Östgötarna ledde både med 2-0 och 4-3 men kunde inte knyta ihop säcken. Det var en insats där LHC visade upp olika sidor av sig själva som lag. LHC gör en bra förstaperiod där man är stabila och väldigt fokuserade på rätt saker hela tiden. Klubben har ledningen men kommer ut i andra och släpper till lite konstiga mål direkt, vilket gör att de känner sig lite osäkra. Sedan hämtar man sig i tredje perioden och visar en bra moral och attityd, krigar sig in i matchen igen och lyckas vända. Men LHC hade svårt att slå spiken i kistan. Ikväll kommer tabelltvåan Frölunda på besök, vilket innebär ännu en tuff utmaning för LHC. Lagen har mött varandra två gånger tidigare under säsongen med en seger vardera som facit.

Noterbart:
– Frölunda får med sig de små saker som följer ett lag i framgång.
– Lagen har mött varandra två gånger tidigare under säsongen med en seger vardera.
– Powerplay har varit den avgörande spelformen när de båda lagen mötts tidigare den här säsongen.
– Resultaten fortsätter grina Linköping i ansiktet. 2 vinster på 10 senaste matcherna.
– Frölunda är ett av de lagen som har bäst form just nu.

Läget i Frölunda:
Frågetecken kring Christian Bäckman, Dick Axelsson och John Klingberg.

Läget i Linköping:
LHC har några frågetecken, det kan dessutom vara så att Almtorp är tillbaka.

  • Match: Linköping – Frölunda
  • Spel: Frölunda inkl ÖT/Straffar
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19:00 , 28/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar