HV71 – Frölunda

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

HV71 stod för en magisk upphämtning då man gjorde fem raka mål och vann med 6-4 mot Linköping nu senast. Under torsdagen kommer obesegrade Frölunda på besök och här hittar ni vårt speltips.

Gästande Frölunda fick en fin start på säsongen då man körde över Brynäs och vann enkelt hemma i Göteborg med 4-0 efter bland annat ett mål från deras spännande nyförvärv Mattias Janmark. De tappade däremot poäng borta mot Örebro nu senast då det krävdes förlängning innan segern kom. Då gjordes målen av Andras Johnson och Mathis Olimb som även producerat väldigt bra under CHL där Frölunda verkligen öste in mål.

Kvällens hemmalag HV71 har samtidigt fina minnen från deras senaste hemmamatch. De låg under med 1-4 mot Linköping men vände sedan på matchen genom fem raka mål, en otroligt stark seger. Innan det föll man i smålandsderbyt borta mot Växjö med 2-0. En spännande nyhet för hemmalaget är även att den gamla favoriten Teemu Laine är tillbaka i laget efter tre säsonger i KHL.

Ser vi till inbördes möten är det samtidigt en tung fördel för Frölunda som faktiskt vunnit fem av de sex senaste matcherna mot just HV71 och alla matcher under ordinarie matchtid. Även när lagen spelat mot varandra i Jönköping är det fördel Frölunda som vunnit två av de tre senaste även om det var HV71 som vann den senaste matchen (december 2013). Värt att notera är även att Frölunda trivdes väldigt bra på bortaplan förra säsongen. Man var ”bara” seriens fjärde bästa hemmalag men näst bästa bortalag med 17 segrar och bara tio förluster. Samtidigt var bortaplan det största problemet för HV71 förra säsongen, hemma i Kinnarps Arena vann man faktiskt 17 av 28 matcher. Jag ser det bästa spelvärdet i Frölunda över 2,5 mål då de sett starka ut samtidigt som HV71 har en svag defensiv.

HV71 släppte in flest mål av alla lag förra säsongen, hela 3,3 per match i snitt per match och Frölunda har gjort över 2,5 mål i sex av de sju senaste matcherna mot HV71. Den gången de misslyckades blev det bara två. HV71:s försvar har samtidigt släppt in sex mål på de två första matcherna den här säsongen samtidigt som Frölundas offensiv sett fin ut med 22 mål på fyra matcher i CHL och sex mål på två första i SHL. Men även HV71 har en slagkraftig offensiv och är starka hemma vilket gör att vi inte spelar Frölunda som vinnare utan ser bästa värdet i att de gör över 2,5 mål.

  • Match: HV71 – Frölunda
  • Spel: Frölunda Över 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar