HV71 – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I ett fullsatt Kinnarps Arena kommer HV71 ta emot Djurgården.

Sedan omstarten av SHL har HV71 fyra raka förluster och släppt in hela 24 mål. HV71 förlorade mot serieledande Skellefteå efter straffar och därefter med 5-0, 1-4, 9-2 samt 6-0 mot Frölunda, Frölunda, Örebro och Växjö som var under all kritik. HV är dock SHL:s tredje bästa hemmalag och inför matchen kommer två viktiga centrar tillbaka in i laget, Ted Brithén och Erik Christensen.

Djurgården var ordentligt skadeskjutet nu senast hemma mot Färjestad där de tappade en 2-0-ledning till förlust 2-3. Stockholmarna saknade totalt åtta spelare nu senast på grund av skador och sjukdomar. Djurgården placerar sig på en 9:e plats i tabellen på bortaplan.

Jag tror att genom stöd av ett fullsatt Kinnarps Arena och att HV får tillbaka två viktiga spelare, kommer de dra längsta strået. Man har dessutom nu haft chansen att analysera vad som gått fel under gångna veckan och Headcoach Andreas Johansson verkade se fram emot matchen.

  • Match: HV71 – Djurgården
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar