HV71 – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 är regerande svenska mästare. Hemmalaget har stundtals imponerat under nuvarande säsong. Smålänningarna innehar sjätteplatsen i tabellen. Dessutom är deras form ganska bra för tillfället. HV har visserligen spelat mot sämre motstånd än vad som kan vänta i den här serien, men deras 6-2-seger mot Karlskrona i den senaste matchen och en drös andra rätt saftiga vinster ger laget självförtroende.

Färjestad hittas på femteplatsen i SHL. Laget har nu sju förluster på sina åtta senaste matcher och sånär som på 5-1-vinsten mot bottenlaget Rögle senast finns det inte mycket ljusglimtar att peka på. Gästerna släpper in på tok för många mål, såväl hemma som borta, och då blir det svårt att hävda sig. Förra året vann HV71 med 4-0 i matcher under SM-slutspelet mot Färjestad. HV71 har en psykologisk fördel.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ William Hill.

  • Match: HV71 – Färjestad
  • Speltips: HV71 (1)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 7/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar