Frölunda – HV71

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Formstarka serieledarna Frölunda tar under torsdagen emot HV71 som något oväntat börjat rada upp förlusterna. Förlängs de två sviterna eller bryts dem båda ikväll?

När lagen möttes i september vann HV71 med 5-0 men mycket har hänt sedan dess.  HV71 har till exempel trillat in i säsongens djupaste formsvacka. Efter åtta raka segrar har de nu förlorat fem raka matcher. Anmärkningsvärt är även att de bara gjort sju mål under dessa fem matcher. Under deras senaste seger den 25 oktober gjorde de sju mål på en match, deras offensiv har med andra ord gått i baklås. Nu senast förlorade de med 0-1 hemma mot Färjestad och deras två senaste bortamatcher har slutat med 3-2 förlust efter straffar mot Djurgården och 2-0-förlust mot Linköping. HV71 brukar samtidigt ha svårt för att vinna i Göteborg. Förra säsongen vann till exempel Frölunda alla tre hemmamatcher mot HV71 med målskillnaden 13-4.

Hemmalaget Frölunda snurrar samtidigt på samtliga cylindrar just nu. De har vunnit fem av deras sex senaste matcher och de har gjort minst tre mål per match under samtliga fem segrar. Frölunda är verkligen på gång, toppar serien och när både defensiven och offensiven fungerar är de svårstoppade. På hemmaplan mot ett HV71 med fem raka förluster och stora problem med målskyttet tror vi att Frölunda plockar tre nya poäng.

Jag testar ettan som betalar nästan dubbelt upp (1,95). Bästa oddset hittar vi hos William Hill.

  • Match: Frölunda – Hv71
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20/11, 19:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar