Frölunda – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det väntar två hemmamatcher i rad för Frölunda och först ut är Brynäs i Scandinavium på tisdag kväll. Visserligen har Frölunda spelat bra i Scandinavium men det är nästan som att laget trivs bättre borta. En vecka, tre matcher och två segrar. AIK och HV71 var lagen Frölunda besegrade under veckan. Frölunda kommer senast från en stark insats i Jönköping mot HV71 där laget lyckades vända ett 0-2 underläge till seger med 4-2. Laget har hittills spelat bättre på bortaplan än hemma i Scandinavium. På Frölundas hemsida nämner tränaren Roger Rönnberg att han söker ett rakare och enklare spel även på hemmaplan, förhoppningsvis ger det resultat redan mot Brynäs säger Roger.Frölunda ligger just nu på en 7:e plats i tabellen och vill såklart hänga på topplagen med att ta en vinst mot Brynäs på hemmaplan. Desamma vill såklart Brynäs göra som just ligger på en 4:e plats i tabellen.

Brynäs senaste matcher har inte varit dom bästa matcherna för säsongen om man tittar spelmässigt, det har varit slarvigt och ibland har spelarna tagit en del konstiga beslut ute på isen. Senast i lördags förlorade laget mot ett starkt Växjö med hela 3-0. Men samtidigt så var det resultatet ganska väntat, efter en mirakelvändning mot Färjestad, så svarade man för en mindre bra insats i Örebro där man ändå lyckades få med sig en poäng, men nu senast mot Växjö så blev det storförlust med hela 3-0 till smålänningarna.

Jag tror Frölunda vinner matchen, Brynäs kan inte ta poäng i alla bortamatcher hur länge som helst, trenden kommer förr eller senare att spricka. Frölunda kommer att sätta Brynäs ordentligt under press och jag är tveksam om Brynäs orkar med ett fartfyllt Frölunda i ett hett Scandinavium.

De senaste 5 matcherna:
Frölunda har vunnit 3/5 matcher
Brynäs har vunnit 3/5 matcher
De senaste mötena lagen emellan har resulterat i 4 vinster för Frölunda och 1 för Brynäs.

Läget i Brynäs:
Saknas i laget mot Frölunda gör Simon Bertilsson, Alexander Lindgren och långtidsskadade Jonathan Granström. Jonas Nordqvist och Dennis Persson är tillbaka i laget. Det gör att Tommy Jonsson måste göra några små förändringar inför matchen mot Frölunda.

Läget i Frölunda:
Dick Axelsson saknades på gårdagens träning, men både Andreas Johnson och Jonas Ahnelöv var däremot tillbaka. Värt att nämnas är att den viktige Dick Axelsson inte var med i matchen mot HV71.

  • Match: Frölunda – Brynäs
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 2,14 @ ComeOn
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00, 15/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar