Brynäs – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag är det dags för derby mellan Brynäs – Leksand. Ett hemmalag som har blivit bättre och bättre sen Thomas Berglund tog över rodret.

Brynäs kommer från en stark insats på bortaplan mot Skellefteå.  Det hela slutade med att Skellefteå vann med 5-4 efter straffar. Poängen innebar att Brynäs nu tagit poäng i två matcher på raken. Brynäs har spelat ihop femtiotre poäng efter fyrtiofem omgångar och ligger på en elfte plats i tabellen. I Gavlerinken har det blivit fyrtiotre inspelade poäng på tjugotvå hemmamatcher och det gör laget till seriens sjätte bästa hemmalag. Brynäs vann sin senaste hemmamatch mot Frölunda med 4-2 och tog därmed sin tredje seger på lagets fem senaste hemmamatcher. Inte nog med det så har det blivit poäng i fyra av dom fem senaste matcherna.

Leksand åkte på ännu ett nederlag då laget föll på hemmaplan mot Färjestad med 4-1. Leksand förlorade därmed sin tredje raka match. Inte nog med det så har Leksand endast gjort ett mål i samtliga tre matcher. Försvarsspelet har inte alls sett bra ut och laget har släppt in tretton mål på dessa tre matcher. Med en form som störtdyker neråt är Leksand nu på allvar inblandade i streckstriden. Laget ligger på en tionde har dessutom haft det fruktansvärt tungt på bortaplan den här säsongen. Endast sex segrar på tjugotvå bortamatcher och föga sjutton poäng. Det gör Leksand till seriens näst sämsta bortalag.

Mitt spel blir Brynäs som segrare till 1,95 hos Nordicbet.

  • Match: Brynäs – Leksand
  • Speltips: Brynäs (1)
  • Odds: 1,95 @ Nordicbet
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 12/2, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar