Leksand – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Det blir en sjunde och avgörande match, detta efter att Malmö vunnit på hemmaplan med 6-3 och kviterat matchserien till 3-3. Lagen har än sålänge vunnit varsin bortamatch och därefter vunnit sina hemmamatcher. En av Leksands segrar (den i Malmö Arena) kom efter förlängning.

Malmö vann nu senast med 6-3 och kommer till matchen mot Leksand med självförtroende och väldigt lite att förlora. De slår underifrån, spelar på bortaplan och har ingen press. Raka motsatsen kan man säga om Leksand som kommer från en förlust, har redan förlorat en hemmamatch mot Malmö och har precis allt att förlora. Väljer därför att spela på Malmö inkl förlängning.

  • Match: Leksand – Malmö
  • Speltips: Malmö ML
  • Odds: 2,35 @ betway
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 2/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!