Malmö – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö Redhawks ligger under med 2-3 i matcher mot Leksand efter förlusten i fredags. Trots att Redhawks lyckades upprätthålla en tajt defensiv och fredagens match i Tegera Arena länge stod 1-1 mellan lagen kunde Leksand till slut hitta ett ledningsmål via köksvägen, vilket också blev det sista.  Detta innebär att Leksand under måndagen kan avgöra matchserien. En seger för Leksand och bortalaget säkrar kontraktet, men om Redhawks i stället vinner går matchserien till en sjunde och avgörande match.

Vi ska komma ihåg det att Leksand endast vunnit 2/10 senaste matcherna på bortaplan. I SHL lyckades man endast ta 6 stycken bortasegrar på 27 omgångar och därmed var bara Brynäs sämre. Malmö har inte varit jättestarka hemma de senaste matcherna, man har vunnit 4/10 senaste matcherna i Malmö Arena. Däremot såg man starka ut senast Leksand var på besök, man lyckades vinna den matchen med 3-1. Malmös hemmaspel i Hockeyallsvenskan var inte det bästa, men man hamnade åtminstone på en femteplats.

Malmö har gått en lång väg för att komma dit de är nu och jag tror inte man nöjer sig förens man får ett avgörande i Tegera Arena.

  • Match: Malmö – Leksand
  • Speltips: Malmö (1)
  • Odds: 2.35 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 30/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar