Leksand – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand placerar sig på tolvteplatsen i HockeyAllsvenskan, en placering bakom Timrå, som dock har lika många poäng (33 poäng efter 26 matcher). Leksand kommer från en hemmaseger mot Björklöven med 4-2 och det innebär att man har tagit två raka segrar i Tegera Arena. Innan matchen senast tog man en mäktig 4-3-seger mot topplaget Västerås och det känns som Leksand har börjat komma igång på allvar. Leksand har vunnit de fyra senaste inbördes mötena mot Timrå och flera gånger har det varit med stora siffror.

Timrå placerar sig som sagt placering ovanför Leksand, dvs elfteplatsen och laget har haft en fin form med tre segrar på de fem senaste matcherna. Dock har man haft det lite tuffare på boraplan den senaste tiden, där de fyra av fem senaste slutat med torsk. Både Leksand och Timrå har haft defensiva bekymmer under säsongen och det känns som att när målen ramlar in på Timrå kan det lika väl rinna iväg.

Jag tror Leksand grejar detta och spelar raka ettan med en medel insats till 1,69 @ betway.

  • Match: Leksand – Timrå
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,69 @ betway
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar