Karlskoga – Timrå

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Karlskoga har vaknat till liv efter en bedrövlig start på säsongen. Värmlänningarna innehar åttondeplats i hockeyallsvenskan och har sett giftiga ut i två raka matcher. Laget slog både Tingsryd och AIK efter fina prestationer. 7-4-segern borta mot AIK senast sticker ut. Karlskoga visade att laget besitter framförallt offensiva kvalitéer. Hemmalagets chanser att vinna kvällens drabbning bör vara hyfsat stora.

Timrås säsongsinledning är imponerande och framförallt deras defensiva spel, som har sett vattentätt ut. Efter åtta matcher har laget bara släppt in tio mål totalt, ett facit som är överlägset alla andras i den här serien. Inte i en enda match har laget släppt in mer än två mål, vilket är ett tydligt bevis på att man inte är världens enklaste lag att bryta ner. Man lär dock få det tufft mot BIK som nu är fulla av energi.

Jag spelar på Karlskoga Draw No Bet till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Karlskoga – Timrå 
  • Spel: Karlskoga DnB
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/10

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!