Västerås – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för hemmamatch igen för Västerås då Timrå kommer på besök under måndagskvällen. Ett bortalag som kommer från en förlust på straffar mot Troja/Ljungby med 6-7. Laget från norr parkerar i skrivande stund på 8:e plats i tabellen och jagar en plats bland det 7 bästa. Deras motståndare i hemmalaget har ett annat mål i sikte. Man har alltid haft som mål denna säsong att ta sig till kvalserien och slåss om en plats i SHL. Matchen mot Timrå blir ännu en tuff uppgift för VIK i deras resa mot sitt mål. Det är inget som helst snack om att Västerås ska betraktas som favoriter i kväll. Sex vinster på de sju senaste matcherna och poäng i samtliga bataljer under den tidsperioden imponerar – trots att det spelmässiga inte direkt har övertygat i en betydande del av matcherna. VIK fick tillbaka Stefan Legein till matchen mot Almtuna. Nu står endast Luca Caputi (skadad) och Viktor Mårtensson (avstängd) utanför laget. Som vanligt i Gränby eller Metallåtervinning arena så förväntade sig de flesta en ganska tillknäppt och målsnål historia. Senast kunde Västerås åtminstone glädjas åt tre gulsvarta poäng i slutändan. En klart bättre insats i denna match i jämförelse mot det tidigare besöket, glädjande för VIK, bör vara att se Frycklund och Bacon kliver fram i matchen, mer oroande att Fornataro verkar överjobba situationer en hel del och tappade puckar gång efter gång.

Andra förlusten på raken blev det senast när Troja besegrade Timrå med 7-6 efter straffar i en galen match. De flesta räknade nog med en ganska målsnål match när Troja tog emot Timrå. Det blev istället galna 6-6 efter ordinarie tid och förlängning, sedan avgjorde Troja på straffar. 6-6 i sig är ett väldigt ovanligt resultat, att matchen svänger från 0-3 till 5-3 till 5-6 och till sist 7-6 är sanslöst. Dock ligger nog mycket av förklaringen i detta att båda lagen var tröttkörda efter många matcher på få dagar. Timrå är på stark nedgång. Två raka förluster och hela tolv insläppta mål på dessa matcher talar sitt tydliga språk. Lägg därtill att VIK kan stoltsera med 3-0 i matcher mot TIK. Timrå är förvisso hyfsade på bortaplan, men Västerås är ett riktigt bra hemmalag och tipset utgörs av att VIK vinner redan under ordinarie speltid.

  • Match: Västerås – Timrå
  • Speltips: Västerås (1)
  • Odds: 1.60 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 28/1, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar