Timrå – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag ger sig laget från Blekinge, Karlskrona av mot EON Arena för en match mot förra SHL-laget Timrå IK som många tippat innan säsongen som ett bottenlag i Hockeyallsvenskan. Timrå ligger för närvarande på en elfte placering i tabellen. Trots en under långa stunder spelmässigt bra genomförd match mot Rögle senast i Ängelholm fick Timrå vända hem utan poäng. Timrå dominerade klart i den första perioden och hade även i den tredje var man bättre än sina motståndare men man kom aldrig närmare än de 4-3 som blev slutresultatet. Jag tror Timrå får problem emot snabba amerikanska Karlskrona ikväll som man faktiskt aldrig mött tidigare.

Timrå har vunnit två matcher, har fyra oavgjorda samt tre förluster och med en målskillnad på minus fem. Laget som Timrå förfogar över är ett ungt lag vilket tyder på att de bygger för framtiden och målsättningen i år är kanske inte heller är ett avancemang tillbaka till SHL. Ett direkt återtåg till SHL ser ut att vara svårare än man kan tro, där vi som exempel har Djurgården som ett levande bevis på att Hockeyallsvenskan håller en hög kvalitet och att det är många lag som har höga ambitioner.

Karlskrona har en väldigt fin form och visar också att man har två olika bra målisar att lita på senaste tiden, då ”reserven” stått och höll nollan senast. Karlskrona har värvat friskt denna säsongen, då man förra säsongen inte var långt från att få spela division 1-hockey igen. Det är i stort sätt ett helt nytt lag som bär KHK-tröjan denna säsongen, kvalitets spelare. Det är spelare som varit i NHL och spelare som kommer från SHL. Värvningarna har passat KHK väldigt bra som lag. Det som kännetecknat Karlskrona så här långt under säsongen är att de spelar med hög fart och att de har passningsskickliga backar.

Karlskrona vann senast med övertygande 5-0 mot Mora. Det är inte första matchen man vinner med dessa siffror. I 8/9 matcher har man gjort 4 eller fler mål. Man har gjort 40 mål på 9 matcher, ett snitt på ca 4,5 mål per match, medans man bara släppt in 8 mål. Laget har varit både starka framåt och täta bakåt, väljer därför att spela på Karlskrona här till det höga oddset 2,05 hos bet365.

Läget i Timrå:
Viktiga Nils Bergström ser inte ut att komma till spel mot Karlskrona, enligt Timrås tränare Rolf Nilsson.

Läget i Karlskrona:
I Karlskrona ser det skadefritt ut för tillfället.

  • Match: Timrå – Karlskrona
  • Spel: Karlskrona (2)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 19:00, 9/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar