Karlskoga – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En match spelas i hockeyallsvenskan under måndagen och det är BIK Karlskoga som tar emot Karlskrona HK i Nobelhallen och vi har hittat ett intressant speltips till matchen.

Bara en poäng skiljer lagen inför måndagens match i den otroligt jämna tabellen. Ett tecken på hur jämn tabellen är till exempel att Karlskrona skulle hoppa från en åttondeplats till en tredjeplats om de skulle knipa tre poäng. Hemmalaget Karlskoga vann med hela 5-2 mot krislaget Västerås på hemmaplan i lördags. Just hemmaplan har varit otroligt viktigt under inledningen av säsongen för Karlskoga. De har vunnit tre av fyra hemmamatcher samtidigt som de förlorat tre av fyra bortamatcher. På de tre senaste hemmamatcherna har de gjort hela 16 mål, ett mäktigt snitt på 5,3 mål per match. De brukar även spela bra ishockey mot just Karlskrona men när de spelade playoff om den sista kvalserieplatsen förra säsongen vann Karlskrona faktiskt båda matcherna. Men innan det hade Karlskoga vunnit sju av de åtta senaste tävlingsmatcherna mellan lagen de två senaste säsongerna. Lagen möttes även i en försäsongsmatch i augusti, då vann Karlskoga med 2-1.

Gästande Karlskrona föll hemma mot Malmö med 0-3 nu senast men innan det slog de Västerås med 4-0. Laget har vunnit två av säsongens fyra bortamatcher och på de fem senaste matcherna har man tre förluster och två segrar. Mitt spel för kvällen blir att hemmalaget BIK Karlskoga vinner matchen vilket ger 1,80 gånger pengarna. Nycklar till spelet är lagets starka spel hemma i Nobelhallen, deras fina resultat mot Karlskrona tidigare och det faktum att de kommer med en skön seger i ryggan samtidigt som Karlskrona blev nollade nu senast.

  • Match: BIK Karlskoga – Karlskrona HK
  • Speltips: Karlskroga (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 6/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar