AIK – Karlskoga

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

AIK torskade med stora siffror mot Karlskoga i första mötet mellan lagen. Gnaget låg under med 4-0 innan de lyckades göra mål i hemmakassen. Hemma på Hovet är laget piskade att vinna för att spänningen i matchserien ska leva vidare. Man är betydligt mer svårslagna på hemmaplan, speciellt för Karlskoga som förlorat fyra raka matcher.

Karlskoga har förlorat tre raka matcher på bortais i grundserien, varav två kom mot Mora där de åkte ur med 3-0 i matcher. Ser vi tillbaka ännu längre så har de vunnit fyra av de tio senaste bortamatcherna, varav en efter förlängning borta mot Oskarshamn i grundserien. När det kommer till den här typen av matcher så tror jag att hemmaplan kommer att spela en viktig roll.

Jag spelar på  raka ettan till 1,92 @ NordicBet.

  • Match: AIK – Karlskoga
  • Speltips: AIK (1)
  • Odds: 1,92 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!