AIK – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK torskade med stora siffror mot Karlskoga i första mötet mellan lagen. Gnaget låg under med 4-0 innan de lyckades göra mål i hemmakassen. Hemma på Hovet är laget piskade att vinna för att spänningen i matchserien ska leva vidare. Man är betydligt mer svårslagna på hemmaplan, speciellt för Karlskoga som förlorat fyra raka matcher.

Karlskoga har förlorat tre raka matcher på bortais i grundserien, varav två kom mot Mora där de åkte ur med 3-0 i matcher. Ser vi tillbaka ännu längre så har de vunnit fyra av de tio senaste bortamatcherna, varav en efter förlängning borta mot Oskarshamn i grundserien. När det kommer till den här typen av matcher så tror jag att hemmaplan kommer att spela en viktig roll.

Jag spelar på  raka ettan till 1,92 @ NordicBet.

  • Match: AIK – Karlskoga
  • Speltips: AIK (1)
  • Odds: 1,92 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar