Karlskoga – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ett inför säsongen väldigt oväntat jumbomöte står på schemat under tisdagen i Hockeyallsvenskan när BIK Karlskoga tar emot AIK och det är två lag i djup kris i desperat behov av poäng som gör upp. Vi har inte hittat ett, utan två riktigt bra speltips till matchen.

Det är två lag som har det tufft just nu som ställs mot varandra. Pressen är massiv på de båda klubbarna som just nu ligger sist respektive näst sist i Hockeyallsvenskan. Hemmalaget BIK Karlskoga hade sex raka förluster när de nu senast lyckades vinna efter straffar mot topplaget Mora hemma Nobellhallen. Det var kanske inte den snyggast segern men de visade verkligen en enorm vilja och slog ett Mora som hade tre raka segrar bakom sig. De är samtidigt starka på hemmaplan. Efter premiärtorsken hemma mot Asplöven lyckades de vinna fem av de sex följande hemmamatcherna och efter segern nu senast hemma mot Mora tror vi att de hittar tillbaka till det fina hemmaspelet.

AIK vann visserligen säsongens första möta mot Karlskoga men det var hemma i Stockholm där fem av deras åtta segrar den här säsongen har kommit. Även AIK bröt en negativ trend nu senast när de slog Karlskrona på hemmaplan efter tre raka förluster. På bortaplan har de förlorat sju av tio matcher och jag tror de kommer få det tufft mot ett Karlskoga som är på gång efter skalpen mot Mora. Jag kommer genom det testa ett spel med ganska hög insats på en hemmaseger inklusive övertid/straffar som betalar 1,67 gånger pengarna.

  • Match: BIK Karlskoga – AIK
  • Spel: BIK Karlskoga vinner inklusive övertid/straffar
  • Odds: 1,67 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar