Timrå – Karlskrona

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Timrå har öppnat säsongen otroligt starkt och de var ihop med Björklöven seriens klart bästa lag första tio omgångarna, därefter har det gått lite krampaktigt. Timrå har tre förluster senaste fem matcherna och därmed sjunkit ner till fjärdeplatsen i tabellen, dock på samma poäng som Modo och Karlskoga som är andraplacerade respektive tredjeplacerade. Klubben besitter Jonathan Dahlén och Albin Lundin.

Karlskrona har också imponerat så här långt. På förhand trodde jag laget skulle vara med och tampas nere i botten av tabellen men man har verkligen motbevisat det. En eloge till tränaren, Mats Lusth som kom in i laget bara några dagar före seriestart och fått ihop det så här bra. Laget saknar offensiva stjärnor och det är snarare kollektivet som varit det vinnande konceptet så här långt.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ betsson.

  • Match: Timrå – Karlskrona
  • Spel: Timrå (1)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/11

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!