Björklöven – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Karlskrona kommer senast från en tung förlust mot Karlskoga. Matchen var jämn och kunde lika gärna slutat med seger för KHK, men det var två topplag som möttes i telenor arena så annat kunde man inte förvänta sig. BIK genomförde matchen på ett bra sätt, de stängde av ytorna effektivt i början av första, samtidigt som KHK var något spända men man ska inte deppa ihop för mycket, jag tycker ändå att Karlskrona gör en godkänd första period. I andra tycker jag att KHK är det klart bättre laget och har lägen för att avgöra matchen. BIK gör mål i slutet, det är ett mål som man kanske släpper en gång på hundra. I tredje stänger BIK åter matchen effektivt. Ett friläge i slutet resulterar i ett baklänges mål och det är bara att konstatera att det är tillfälligheter som avgör en sådan här match. Jag kan kanske sakna ett lite mer primitivt spel i tredje, de stänger ytorna och då är det bättre att få ner pucken och ha en-två spelare som störtar på mål. Man gjorde helt enkelt en väldigt bra match och man var värda minst en poäng i matchen.

Om Karlskrona spelar som man gjorde mot BIK nu senast, trots torsk, ska man vinna denna matchen. Det finns ingen anledning för deras del att bli desperata. Det är fortfarande många poäng att spela om. Behåller man fokus och  tålamod, kommer chanserna att komma. Jag kommer spela KHK till 1,90 på NordicBet som jag definitivt tycker är spelvärt.

Imorgon spelas matchen i T3 Center och det är Björlöven som välkomnar Blekingeborna till Umeå. Björklöven är för nuvarande det sämsta laget i hockeyallsvenskan, på de 13 senaste matcherna har man bara lyckats vinna en match och förlora en på övertid. Jag är övertygad om att om Löven inte hade haft alla skadorna så hade de varit bland de sju första i serien. De matchade laget hårt i början och fick många skador. Samtidigt så kan man inte förlora hur mycket som helst, någon gång kommer vändningen, men inte ikväll. Björklöven kommer senast från en förlust i Ängelholm och mot Rögle med 4-1. Björklöven får sämsta tänkbara start i den tuffa bortamatchen mot Rögle i Ängelholm genom ett baklängesmål redan efter dryga minuten.  Rögle behåller initiativet i perioden och Björklöven tillåts endast sticka upp i sporadiska kontringar. Björklöven har i andra perioden en bättre period på några minuter där man under ett par tre byten etablerar tryck i Röglezonen. Men flera utvisningar sätter stopp och Rögle kan under sitt numerära överläge sätta 4-1 efter att Björklöven inte lyckas få ut pucken ur den egna zonen.

Noterbart:
– Björklöven har endast tagit en seger på de 13 senaste matcherna.
– Karlskrona har förbättrat bortaspelet på slutet och vunnit 3/5 senaste matcherna.
– Inbördes möten, har resulterat i tre segrar för KHK och en för Björklöven.
– Björklövens höga utvisningsprocent och skadebekymmer kan vara avgörande.
–  Senaste matchen för Löven var Prestations- och försvarsmässigt ett kliv framåt.

Läget i Karlskrona:
Patrick fortsätter i mål, Smotherman är inte med annars blir det samma formationer som sist. Simon Karlsson kommer att åka med.

Läget i Björklöven:
Skadeläget är oförändrat sedan matchen i Ängelholm.

  • Match: Björklöven – Karlskrona
  • Speltips: Karlskrona (2)
  • Odds: 1.90 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 24/1, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar