Björklöven – Leksand

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Björklöven inledde premiären av HockeyAllsvenskan med en 4-2-förlust borta mot Karlskoga. Laget blir att räkna med även denna säsongen. Björklöven har identitet som kännetecknar ett svårslaget lag, inte minst på hemmaplan. Känslan inför just den här matchen är att det troligtvis kommer bli ett målkalas. Redan i premiären visade laget prov på dess offensiva spets, samtidigt som det läckte en del bakåt.

Leksand kliver in i den här säsongen som en av de stora favoriterna till att knipa en plats till kvalserien i vår. Förra säsongen slutade med en tung förlust i kvalserien mot rivalen Mora, någonting som blir svårt att smälta. Inledningen på säsongen har varit lovande med en vinst hemma mot Södertälje i premiären. Leksand har en tung offensiv, men kommer samtidigt ha en hel del att göra även defensivt.

Jag spelar på över 5,0 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Björklöven – Leksand
  • Spel: Över 5,0 mål (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar