Björklöven – Västerås

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Hockeyallsvenskan går in i den trettonde omgången i en rejält haltande tabell. Nu möter tolfte placerade Björklöven ett Västerås som inför säsongen var kandidater om att ta steget upp till SHL men befinner sig för stunden sist i Hockeyallsvenskan. Om inte nog med det så har Västerås sex raka nederlag. En formsvacka som förlängs eller bryts på tisdag?

Björklöven kommer närmast med en 2-0 förlust på bortaplan mot Oskarshamn. En match därBjörklöven kanske var förtjänta något poäng. Björklöven hade en del chanser men pucken ville inte in i mål. Förlusten innebar den andra raka för laget och Björklöven har två segrar och tre förluster på lagets fem senaste. I tabellen så ligger Björklöven där laget var tippat inför säsongen. Med fjorton poäng på tolv spelade matcher så hittar vi laget på en tolfte plats med ett poäng ner till AIK som ligger under strecket. En bidragande orsak till att Björklöven ligger där laget ligger är bortaspelet. Men på hemmaplan är det betydligt bättre. Med fem spelade hemmamatcher så har Björklöven spelat till sig elva poäng och ärHockeyallsvenskans sjunde bästa hemmalag. Med en statistik på fyra segrar, varav en efter övertid/straffar och en förlust och en målskillnad på 12-7. Björklöven vann sin senaste hemmamatch som var mot AIK med 2-0. Den segern innebar lagets tredje raka hemmaseger.

Västerås är den andra floppen i Hockeyallsvenska tillsammans med AIK. Med endast elva poäng på tolv spelade matcher så ligger Västerås sist i serien. Laget ligger två poäng bakom nästjumbon och tre poäng upp till strecket där motståndarna Björklöven ligger. Västerås form är allt annat en bra. Med endast två poäng på lagets sex senaste matcher och sex raka förluster talar sitt egna språk. Nu senast förlorade Västerås mot bottenkollegan AIK med 2-1 på hemmaplan. En match där Västerås en än gång inte kom upp till lagets kapacitet. Bortaspelet är inte heller något Västerås kan glädjas åt. Med sex bortamatcher spelade så har det resulterat i en seger och fem förluster, varav en efter övertid/straffar och en målskillnad på 9-18. Alltså bara fyra inspelade pinnar på bortais. Vilket gör Västerås till Hockeyallsvenskans näst sämsta bortalag där det är endast motståndarna Björklöven som är sämre. Västerås har tre raka förluster på bortais och förlorade senast mot Malmö med 3-2 efter förlängning. Till Västerås försvar så har det varit tre svåra bortamatcher. Mora förlust 2-5, BIK Karlskoga förlust 2-5 och Malmö förlust 2-3 efter förlängning. Västerås har rört om lite i laget och har plockat in nya spelare. In har Jonte Berg kommit och även slitvargen Stefan Gråhns som har massvis med erfarenhet och är en kille med attityd som ska kunna tända laget.

Västerås som avslutade starkt mot Björklöven förra säsongen och möter nu Björklöven som inte spelar sin bästa hockey gör att jag ser Västerås som segrare inklusive övertid och straffar som det bästa spelet till 1,95 hos bet365.

  • Match: Björklöven – Västerås
  • Speltips: Money line Västerås
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 14/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar