Västerås – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

På torsdagskvällen har Oskarshamn en tuff bortamatch mot seriefyran Västerås. Joakim Fagervalls VIK inledde bra och låg länge tvåa i tabellen. Nu har man förlorat bortamatcherna mot Karlskrona och Malmö men vann senaste hemmamatchen mot Troja på straffar. Värt att nämnas är att båda Malmö och Karlskrona är två lag som är att räknas med denna säsongen.

IKO ligger 8:a på 13 poäng efter 9 omgångar. Nu jagar man poäng i Västerås efter förlusten mot Södertälje i lördags , men VIK satsar och kommer inte vika ner sig ikväll. I matchen mot Malmö, trots förlust hade Västerås några bra saker att spela vidare på. Några av dessa är att VIK var skridskostarka med bra energi och hade mycket puckinnehav. Men som VIK:s tränare Joakim Fagervall uttryckte sig till Viasat-kommentatorerna så har VIK alldeles för få avslut som Malmö-målvakten tvingas rädda. Något som man förmodligen har arbetat med inför kvällens match. Västerås har vunnit de tre senaste mötena lagen emellan, samtidigt har man dessutom vunnit alla fyra matcher på hemmaplan.

Den fyra matcher långa segersviten för Oskarshamns del, sprack i lördagens match mot Södertälje. SSK vann med klara 1-4 efter en match där IKO inte kom upp i normal standard. Oskarshamn ville som vanligt ta kommandot i sin hemmaborg, stärkta av fyra segrar tidigare. Så gjorde man också och trummade på riktigt bra med många farliga chanser men Niklas Lundström, höll SSK kvar i matchen. Södertälje var bättre i andra och tredje perioden kunde man i stort sett bara spela av. I Oskarshamn har 15 spelare lämnat laget sedan förra säsongen och sett på pappret så har laget kanske inte blivit bättre. Däremot har IKO flera gånger beskrivits som ett hårt arbetande kollektiv. Stefan Ridderwall, Evan McGrath, Joakim Hagelin och Sam Lofquist har lämnat laget och ersatts av namn som  Michal Zaikowski, Josh Soares, Linus Morin och Juha Uotila för att nämna några .Oskarshamn har som sagt varit starka på hemmaplan iår, men det har dock gått sämre borta. Bara Rögle, har spelat sämre så här långt på bortais. Man har förlorat samtliga matcher, varav en på övertid.

Läget i Oskarshamn:
Samtliga spelare är tillgängliga för spel.

Läget i Västerås:
För närvarande inga uppgifter om skador eller dylikt.

  • Match: Västerås – Oskarshamn
  • Spel: Västerås (1)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19:00, 10/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar