Oskarshamn – Almtuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Oskarshamn befinner sig för tillfället i en relativt bra period och har klättrat uppåt i tabellen under de senaste veckorna. Det blåser medvind och de har visat upp sin styrka på hemmais. Oskarshamn imponerade stort senast när de vann över Modo efter straffar på bortais och innan dess snurrades Timrå upp med 5-2.

Almtuna är ganska otippat placerade på niondeplats i HockeyAllsvenskan. Det bör påpekas att flertalet tippade laget i toppstriden. De åkte på en käftsmäll deluxe när Vita Pantern kom på besök senast och förlustsiffrorna skrevs hela 0-4. Det var den fjärde förlusten på de fem senaste matcherna.

Jag spelar raka ettan till 2,10 @ bet365.

  • Match: Oskarshamn – Almtuna
  • Speltips: Oskarshamn (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16/11, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar