Almtuna – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det forna storlaget Malmö Redhawks har stått för en helt okej inledning på säsongen och ligger fyra med 15 inspelade poäng på nio omgångar. Redhawks hemmafacit innehåller fortfarande endast segrar. Under tisdagen beger sig Redhawks till Uppsala för att möta Almtuna och för att förhoppningsvis kunna bättra på lagets bortafacit. Malmö avgjorde senaste matchen mot Västerås med två mål i den tredje perioden. Tobias Ericsson punkterade definitivt matchen när han stängde tillställningen genom att pricka in 4-2 då Västerås chansat med att ta ut sin målvakt för en extra utespelare. Därmed har Redhawks vunnit samtliga fyra hemmamatcher. I bortamatcherna har det sett något värre ut, i alla fall om man ser till poängavkastningen, kanske därför oddsen ser ut som de gör. På fyra matcher har man endast vunnit en, seriepremiären mot Björklöven, och står därför på tre poäng av tolv möjliga på bortaplan. Detta trots att laget ofta har haft chans till poäng ända in i slutet av matcherna.

Ikväll gästas Uppsala-laget Almtuna. Almtuna har ännu inte tagit någon trepoängare och ligger för närvarande på tabellens sista plats. Av sina totalt fem poäng har man dock tagit tre av dem på hemmaplan. Redhawks powerplay-spel är fortsatt fruktsamt och procentutdelningen ligger i nuläget på fantastiska 34,15! Med den siffran är man bäst i serien. Almtuna har haft det riktigt tungt i powerplay såhär långt och gör mål på knappt 7 % av tillfällena man spelar med en spelare mer. Almtunas tränare Niklas Eriksson ger besked om att två spelare saknas på grund av skada. Det rör sig om ledaren i den interna poängligan, Jesper Olofsson, samt Fredrik Vestberg. För att fylla luckorna kallas två juniorer upp: Sebastian Hartmann och Mattias Johansson.

De senaste 5 matcherna:
Malmö har vunnit 3 och förlorat 2 matcher.
Almtuna har vunnit 1 på övertid, förlorat 4 matcher, varav 2 på övertid.
Matcherna inbördes emellan har slutat med att Malmö har vunnit 4/5 matcher.

  • Match: Almtuna – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar