Leksand – Almtuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand inledde säsongen ganska starkt, men har numera tre övertidsförluster på raken. Resultatraden är inte tillräckligt bra för att kunna utmana om topplatserna, förändring måste ske. Leksand är ett bättre lag än dagens motståndare, både sett till spelartruppen, spelare för spelare och sett till klubben som helhet. Samtidigt är det inte så hockeymatcher avgörs. Leksand behöver istället prestera på planen.

Almtuna har bara en vinst mer än kvällens hemmlag. Laget har dock sett ruskigt starka ut i inledningen av oktober. Två vinster på två matcher, mot Karlskoga respektive Västervik, vilket vittnar om god form. Det har dessutom varit tal om övertygande vinster med stor marginal. Det säger sig själv att det är bra att ha med sig inför fortsättningen. Bortalaget ska absolut inte undeskattas i kvällens match.

Jag spelar på Almtuna +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Leksand – Almtuna 
  • Spel: Almtuna +1,5 (AH)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar