Tingsryd – Almtuna

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tingsryd befinner sig i toppenstriden av HockeyAllsvenskan och har inlett med fyra vinster av sex möjliga. Senast torskade man borta mot Timrå. Laget blev onekligen överkörda och slutresultatet skrevs till 4-0. Tingsryd har knappast visat någon typ av stabilitet på hemmaplan, där smålänningarna fick stryk mot Södertälje i första omgången och i de senaste två matcherna spelat jämna resultat.

Almtuna har ännu inte riktigt kommit igång och har endast segrat i två matcher. Å andra sidan har spelet sett klart bättre ut på sistone för Almtuna, som förutom två vinster mot Mora och Västerås även här två uddamålsförluster mot topplagen Oskarshamn och Pantern. Laget har fem raka matcher i Tingsryd utan förlust. Den senaste matchen slutade med förlust efter straffläggning, men övriga fyra matcher har slutat med seger.

Jag spelar Altmtuna Draw No Bet till 2,40 @ Expekt.

  • Match: Tingsryd – Almtuna
  • Speltips: Almtuna DnB
  • Odds: 2,40 @ Expekt
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar