Björklöven – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Björklöven innehar sjundeplatsen i Hockeyallsvenskan. Laget har numer, fyra raka förluster i samband med att de förlorade borta mot dagens gäster. Björklöven har alltså revansch att utkräva efter förlusten senast. Den förra matchen var jämn rakt igenom och gick också till förlängning, men där var gästerna starkast efter straffar. Känns som att hemmalagets dåliga trend bör vända här.

Oskarshamn som hittas precis ovanför hemmalaget i tabellen, får här ta sig hela vägen till Umeå för att försöka följa upp segern från hemmamötet med en fin insats på bortaplan. Roligare bortamatcher finns det. Laget har i åtta raka matcher, antingen vunnit eller förlorat med uddamålet. Det är med andra ord ett lag som alltid spelar jämna matcher, oavsett kaliber på motståndet.

Jag spelar på Björklöven Draw No Bet till 1,85 @ betway.

  • Match: Björklöven – Oskarshamn 
  • Speltips: Björklöven DnB 
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!