Björklöven – Västerås

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mycket talar för att Björklöven åker på tredje raka förlusten. Det ska dock tilläggas att västerbottningarnas förluster har varit ”hedersamma” och det är fel att räkna bort nykomlingarna i kväll. Björklöven drar vinning av att slå ur underläge och kapaciteten att rubba ett högklassigt lag som Västerås på hemmaplan finns där i grund och botten. VIK – som inlett med två raka trepoängare – lär dock dra det längsta strået och det lär inte bara bli två, utan tre poäng. Västerås har framför allt en helt annan offensiv kapacitet, vilket lär visa sig i Umeå Arena.

Matchen mot Karlskoga var för Västerås del av blandad karaktär och stundtals fick VIK känna en rejäl press i egen zon. Efter matchen uttryckte den lättade VIK-tränaren Joakim Fagervall att även om VIK vann mot Karlskoga återstår det detaljer i spelet som måste finslipas och förbättras. Kvällens motståndare IF Björklöven vann försäsongsmatchen mot VIK men har inlett seriespelet trevande med två raka uddamålsförluster och kommer säkerligen göra allt för att bjuda på ett bra motstånd. Backen och f.d. VIK-spelaren Stefan Andersson leder Björklövens interna poängliga tätt följd av herrarna Jon Palmebjörk och Per Hållberg. Målvakten och f.d. NHL-proffset Andrew Raycroft har haft en kämpig inledning denna säsong med låga 83 i räddningsprocent.

Andreas Lindh (VIK) missar dagens match efter ett beslutade av disciplinnämnden. Påföljden blev att Lindh stängs av i sex matcher efter en våldsam tackling, där han sedan fick  matchstraff mot Timrå. Två av dessa sex matcher omvandlas till böter och eftersom VIK hunnit avverka en match sedan händelsen är Lindh åter spelbar först till hemmamatchen mot Rögle den 26:e September.

  • Match: Björklöven – Västerås
  • Speltips: Västerås (2)
  • Odds: 2,20 @ Svenska Spel
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18/9, 18:59

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar