Västerås – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det slutade med att Västerås vann hela Hockeyallsvenskan i en otroligt jämn avslutning. Laget stannade till slut på nittioåtta poäng efter femtiotvå omgångar. Det räckte för att ta förstaplatsen och man vann med två poäng före Karlskrona och tre före trean Malmö. Västerås avslutade i sista omgången att besegra Björklöven med 5-3. Västerås var även ett utav Hockeyallsvenskans bästa hemmalag när laget tog femtioen poäng på tjugosex hemmamatcher.

Karlskrona höll på att tappa topp två placeringarna i slutomgångarna. Först förlorade man mot Vita Hästen med 4-2 och i den sista omgången behövde Karlskrona ta ett poäng. Det såg bra ut tills Södertälje satte 1-0 i inledning av den tredje perioden. Karlskrona kvitterade nästan omgående och kunde hålla ut och klara 1-1 efter fulltid men laget kom undan med blotta förskräckelsen.

Det bör vara Västerås som tar tag i taktpinnen när laget börjar på hemmaplan. Känns som om VIK har bättre form och mer rutin än Karlskrona. Jag tror att med ett stort publikstöd i ryggen så ska VIK plocka tre pinnar i denna match.

  • Match: Västerås – Karlskrona
  • Spel: Västerås (1)
  • Odds: 1,81 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19.00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar