Västerås – Björklöven

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det nya året har sannerligen inte varit något vidare för Västerås, som förlorat fem av fem matcher. Den risiga formen, med totalt sex raka förluster, har gjort att laget halkat efter rejält i tabellen. I december låg laget i toppskiktet, efter toppduon AIK och Tingsryd. Numera placerar sig Västerås på 8:e platsen i tabellen. Laget har emellertid haft marginalerna mot sig och faktum är att själva spelet inte varit lika dåligt som resultatet visar. Två av förlusterna har varit efter förlängning och totalt fem av sex förluster har varit med uddamålet. Om Västerås har tänkt sig att på allvar utmana om en plats i SHL nästa säsong krävs dock att de kommer tillbaka till vinnarspåret snarast.

Björklöven har en fin trend med tre bortavinster på sina fyra senaste matcher. Därutöver har laget förlorat flertalet av sina hemmamatcher och det finns egentligen en gemensam nämnare för lagets olika matcher. Det är tydligt att Björklöven har det svårt mot de lite bättre lagen, men är samtidigt effektiva när det kommer till att ta poäng mot lagen längre ner i tabellen. Med tanke på den risiga inbördes statistiken mot Västerås, anser jag att chanserna ska vara relativt små att man tar poäng i denna matchen.

Jag spelar raka ettan till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Västerås – Björklöven
  • Spel: Västerås (1)
  • Odds: 1.86 @ ComeOn
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 25/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar