Västerås – Karlskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Match tre i bäst av fem mellan Karlskrona och Västerås i steget mot spel i den Svenska Hockeyligan.

Två matcher spelade och det står 1-1 i matcher. Vi kan summera från dom matcherna att Karlskrona spelade betydligt bättre i det andra mötet än vad laget gjorde i match ett i Västerås. Då föll Karlskrona även välförtjänt med 2-1. I det senaste mötet släppte Karlskrona på handbromsen och vann matchen med 3-1, mycket tack vare att Patrick Galbraith som storspelade.  Karlskrona’s offensiva spelet har fått sig en rejäl höjning med tre mål senast och samtliga mål kom i spel med en man mer på banan.

För Västerås del gäller det att få igång målskyttet och framförallt sitt powerplay-spel. Laget har nu spelat tretton numerära överlägen utan att kunna sätta dit en puck mot Karlskrona i denna finalserie.

Match tre och den viktigaste matchen under den här matchserien. Noterbart är att Karlskrona har gjort minst två mål i fyra av sex möten den här säsongen. (inkluderat övertid och straffar). Av ett bortalag i Hockeyallsvenskan var Karlskrona det lag som gjorde flest mål på bortais.

Mitt spel blir Karlskrona över 1,5 mål till 1,63 hos Unibet.

  • Match: Västerås – Karlskrona
  • Speltips: Karlskrona över 1,5 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 4/5 units
  • Spelstopp: 8/3, 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar