Luleå – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Luleå är på jakt efter fjärde raka hemmasegern när nykomlingen Leksand kommer på besök. Leksand har startat säsongen på ett överraskande och positivt sätt och ligger för nuvarande på en fjärdeplats, dalmasarna har inkasserat tio poäng på de sex omgångar man har spelat och ligger därmed en poäng efter Luleå. Förutom att de blev utklassade mot Linköping (1-6) så har laget agerat stabilt. Leksand har på pappret, enligt mitt tycke, en ganska svag trupp. Men Tommy Salo verkar ha hittat en bra mix av spelare. Det är nu nästan åtta år sedan klassikerlaget Leksand mötte Luleå i en tävlingsmatch. Den gången vann Luleå med 7-1. Förmodligen kommer det inte bli en lika lätt match när lagen möts ikväll.

Luleå förlorade mot rivalen Skellefteå i lördags med 1-0. En väldigt tung förlust. Luleå blev utspelat i den första perioden, men kommer sedan ut som ett nytt lag och är bättre i den andra och tredje perioden och var värda åtminstone en poäng. Det gäller för Luleå att ta med sig spelet från den andra och tredje perioden till kvällens match. Kan man göra det så är chansen stor att det blir fjärde raka hemmasegern.

Läget i Luleå:
Jonas Rönnqvist har fullt mannskap att tillgå till matchen mot Leksand. Vilka som spelar bestäms på matchdagen. Det troliga är att det blir samma lag som mot Skellefteå, förutom att Mannberg går in tillsammans med Ledin och Sundh i stället för Trukhno och att Bellissimo ersätter Ratio.

Läget i Leksand:
Patrik Norén – Utlånad till Timrå, inga andra uppgifter.

Noterbart:
– Luleå Hockey och Leksand hör till de tätaste lagen i SHL med en räddningsprocent på 92,90 respektive 92,39.
– Leksand har hittills haft problem med tekningarna och är nästa sist med en vinstprocent på 45,69.
– Luleå är SHL: s minst utvisade lag med 42 utvisningsminuter.

  • Match: Luleå – Leksand
  • Spel: Luleå (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar