Leksand – Luleå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Under torsdagen har Leksand nu chansen att på allvar ta ett kliv mot att lämna jumboplatsen när Luleå gästar Tegera Arena. Vi vet dock att det kommer bli en svår historia. Dagens match för Leksand innebär att man kommer till spel från en stark  insats i lördags då man vann stort på bortais mot Växjö. 5-1 skrevs resultatet till i Vida Arena efter att Leksand rivstartat matchen och haft en 3-0 ledning redan efter den första perioden. Mycket av segern grundlades i Leksands spel med en man mer på banan efter att Växjö dragit på sig ett matchstraff. På har lyckats vinna 2/5 senaste matcherna.

Man är inte van vid att se Luleå så långt ner i tabellen, men just nu har de en positiv trend bakom sig. Förra veckan tog man tre segrar av tre möjliga då man först vann med 5-2 borta mot Lukko Rauma i CHL-kvartsfinalen vilket följdes upp av hemmasegrar mot Frölunda respektive Brynäs i SHL. Igår vann man CHL-returen mot Lukko Rauma vilket alltså innebär att semifinal väntar norrbottningarna.

De senaste 4/5 inbördes möterna mellan lagen har slutat med seger för Luleå. Senast man spelade i Tegera Arena, vann Luleå med hela 8-0. Jag vill tror att Luleå kommer tillhöra ett av slutspelslagen i avslutande skede och med tanke på att tabellen är väldigt jämn i botten och det endast skiljer sex poäng mellan lagen, känns det som Luleå kommer gå för fullt i denna match och jag spelar dem till 1,95 inkl förlängning/straffar @ Unibet.

  • Match: Leksand – Luleå
  • Spel: Luleå inkl. förlängning/straffar
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 11/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!