Linköping – Leksand

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Linköpings form är katastrofal och inför torsdagens match innehar östgötarna, nio raka förluster. Deras tränare Bert Robertsson sparkades. Linköping har emellertid inte fått någon effekt och deras tränarstab med Eriksson, Åkerman och Hävelid, är pressade över det negativa kvalstrecket. Senast åkte man upp till Luleå och gjorde en godkänd insats. Laget föll dock med 2-1, och den negativa trenden fortsätter.

Leksands formkurva går rakt upp. Senast mot serieledande Rögle var man klara “underdogs”, men vann med 5–2, ett oerhört starkt resultat och nu börjar Leksand allt mer etablera sig på en kvartsfinalplats. En mängd spelare har lyft sig flera hack och målvakten Janne Juvonen är en av dom som studsat upp rejält. Tidigare hade man ett lyxproblem att förstakedjan gjorde nästintill alla poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bet365.

  • Match: Linköping – Leksand
  • Spel: Leksand (2)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/1