Växjö – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö öppnade med enbart två segrar på första elva matcherna och det är fortsatt en rejäl krisstämpel för smålänningarna som inför nuvarande säsong, var tippade som en guldkandidat. Fortfarande kan mycket hända men fortsätter Växjö som de gjort, kan klubben glömma slutspel. Hemmalaget har dock lyckats skapa en bättre trend under senaste tre matcherna med Seger mot Linköping respektive Brynäs.

Leksand har fallit genom tabellen likt en gråsten och Leksand har inte råd med att förlora så här mycket matcher i följd, sådana här dystra sviter kommer senare leda till att laget får kvala för att hålla sig kvar. Växjö har ändå ett rejält sparkapital och man har två viktiga vinster. Poängen har inkasserats mot lagen längre ned i tabellen och nu har man återigen en guldchans att skaffa sig ytterligare en boost.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betway

  • Match: Växjö – Leksand
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar