Frölunda – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har tagit 20 av 27 möjliga poäng i Scandinavium under säsongen och slår de Leksand, kommer Indians ha 23 poäng på tio hemmamatcher. En förutsättning om hemmalaget ska vara framgångsrika framöver. Indians har samtidigt det bästa spelarmaterialet i ligan med Rhett Rakhshani, Ryan Lasch och Simon Hjalmarsson. Ser man till hemmamatcherna, har Frölunda vunnit sju av nio matcher.

Leksand har enorma problem just nu och lyckas inte få till vinnande trender. Tio poäng på de inledande fem matcherna har övergått till endast sju inspelade poäng på de senaste 13 matcherna. Först nio raka förluster innan två starka bortasegrar mot Växjö och Malmö. Matcher som följts upp av två förluster mot HV71 och Linköping. På bortaplan har man tagit åtta poäng på nio matcher.

Jag spelar på Frölunda -1,0 (Asian Handicap) till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Leksand
  • Spel: Frölunda -1,0 (AH)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar