Rögle – Leksand

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rögle har imponerat under säsongen och kommer dessutom vara en utmanare till SM-guldet. Klubben har bra spelare, powerplay och spelar med ett självförtroende. I senaste matchen, gjorde Rögle jobbet, och besegrade Linköping hemma med 3-1. Hemmalaget har fyra vinster på senaste fem matcherna. Nu ikväll väntar Leksand, som besitter en bra form. Skåningarna lär dock vara snäppet bättre här.

Leksand har som sagt börjat säsongen väldigt bra. Mycket tack vare gästernas förstakedja med Camper, Hrivik och Cehlarik. En av seriens absolut bästa. I senaste matchen besegrade man Malmö borta med 0-1, och precis som Rögle, kommer man med fyra vinster på sina fem senaste matcher. Ikväll väntar dock tuffast möjliga bortamatch och då tror jag Leksand får det tufft och att Rögle plockar trepoängaren.

Jag spelar på Rögle -1 (Asian Handicap) till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Rögle – Leksand
  • Spel: Rögle -1 (AH)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!